Søg i 1200 opslag:

11/11/2022

Superb Médoc, overdådig naturvin og andre vinøse godter!

Irma har virkelig funder de vinøse skatte frem i dise uger, hvor det er svært at få armene ned og fatte glasset til en hyldest -der er simpelthen så mange topkøb, som hæver sig over, hvad konkurrenterne kan levere. 

I denne uge har Irma hele 3 naturvine, dvs. vine uden tilsat svovl, foruden et væld af andre spændende vine, som vil tiltale dig, der leder efter vine, der skiller sig ud!

      Rhone fra Morel er en klassiker, lille hus ejet af det fine Chapoutier -at få en Rhone herfra til 50 kr er næsten uhørt! En anden klassiker er Mazei, det historiske topslot i Chianti, samt de gode Cattin vine fra Alsace

      Men så er der også mindre, men lige så spændende vine på druer som nero di troia og albalonga fra Italien og et par anderledes vine fra Spanien

      For at slutte af med en populær crémant, en prosecco i top og Joseph Perrier's flotte Vintage Champagne til en mere rimelig pris!   

Bedste KØB:  Labat 2018 Haut Médoc  - Rhone Pierre-Henri Morel - Vacqueyras Morel - Gigondas Morel - Fenouillet Faugères "Naturvin" - Pinot Gris Pfingstberg Alsace - Bacara "3015" monastrell - Mazzei "Ser Lapo", Chianti Classico - Mazzei "Mazzeo" Chianti Classico - Fonterutoli "nr 10" 
Godt KØB: Neleman rød/hvid - Losada "mencia" Bierzo - Million Trees", rød/hvid - Cattin Alsace riesling/pinot gris/gewurz - Mancuso garnacha - Albarossa Piemonte Giordano - Mazzei "Tenuta Belguardo", Maremma - J Lohr Pure Paso - Cremant Maison de Cremant - Marcello Prosecco - Joseph Perrier Royale Brut - Joseph Perrier Vintage 2009 

Labat 2018, Haut Médoc, kr/fl v 2: 83,17

6 fl: 499, bedste KØB + ***** (5/5), Irma og Mad.Coop, indtil onsdag 23.november

Labat er del af det fine Caronne Sainte Gemme, men historisk har vinene ofte været identiske -og jeg vil til hver en tid foretrække denne flotte 2018 for den lidt træge 2013 Caronne, du stadig kan finde i Irmas butikker (129-179!). Labat 2018 er en klassisk flot vin, kraftig, fast, med rig frugt og god længde -faktisk flot nu efter 4 år, men det haster ikke. Kan se, at en fornuftig kritiker har givet vinen 92p/100.  

Caronne Ste Gemme er et historisk slot, som altid har været tæt på 5.Cru, ejet af familien Nony-Borie (en nevø til ejeren af Ducru-Beaucaillou, 2.Cru på den anden side af en bæk). I år er slottet købt af Bernard Magrez fra naboen La Tour Carnet, 4.Cru, som måske vil opsluge Caronne helt. Lidt trist. 

Måske derfor har Coop fået rigtig gode priser på Caronne's vine -vi ser stadig Viviers de Caronne og l'Orage de Caronne, som ligger til omtrent samme pris. 

le Boscq 2013, St. Estèphe... 149,-

**** (4/5), Irma og Mad.Coop, indtil onsdag 23.november
En anden gammel favorit eer denne fine "bourgeois" i St Estèphe, kun er adskilt fra 3.Cru Calon-Ségur af en dræningskanal. Slottet ejes i dag af Dourthe, som har leveret en del vin til Coop i år, bl.a. også Reysson og Grand-Barrail-Lamarzelle-Figeac. 
     Årgang 2013 er "lille årgang", ofte præget af umodne druer. Det gælder dog ikke denne, som mest er lavet af merlot, som modnede fint. Meget fin bouquet, god fylde, pæn dybde, men lidt tør eftersmag -bør nok nydes nu. Kan se, at WineEnthusiast har givet den 89p/100. 

Morel alias Chapoutier

Ingen pavenøgler og ingen gotiske bogstaver -Morel's etiket er tæt på kedelig, men det er vinene ikke! Pierre-Henri Morel var i små 10 år leder af Chapoutier i det nordlige Rhône, men begyndte i 2008 at sælge vin under eget navn.       

Chapoutier var dog dengang som nu ejeren, og hovedsædet var Chapoutier's Estubiers kældre i Tricastin. Morel selv er i øvrigt siden rykket til Australien, men navnet lever videre... Vinene er flotte i en rund, kraftig stil. De billigere vine som Signargues, Rhone (og Lubéron) er tæt på de dyrere vine og bedste køb. 

     Du vil i Irma måske stadig finde ældre årgange, men de nye år er alle flotte. 2021 og 2020 er begge præget af perfekt vejr og og potentielt i top, men det var "Covid" år, hvor mange havde svært ved at finde plukkere. En del vine led under for sne plukning osv. Dog ikke Morel.  

Cotes du Rhone Pierre-Henri Morel, kr/fl v 2: 49,50

2 fl. 99 bedste KØB + **** (4/5), Irma og coop.dkindtionsdag 23.november

Set i 2020/21. Den almindelige Rhone fra Morel, stjernen Chapoutier's vinhus i det sydlige Rhone. Lillebror til "Village" Signargues. Nok lidt lettere og med god bærfrugt og bløde syrer. 
       Ej smagt, men til 49,50 er den bedste køb -uanset smagen! Jeg har ikke i maaaaange år smagt en dårlig vin fra Chapoutier. Den bør give Guigal (til 70-100 kr!) kamp til stregen. Tror næsten Morel vinder! 

Vacqueyras 2019, Pierre Henri Morel... 99,-

Bedste KØB + ***** (5/5), Irma, indtil onsdag 23. november  
En rigtig god sydlig Rhône på grenache og syrah, ikke stor, men poleret, middel kraftig, afrundet og pænt lang. Vinen er langt fra den bedste Vacqueyras jeg har smagt, men god -og meget fair pris for noget med Chapoutier i sig!

Gigondas, Pierre Henri Morel... 119,-

Bedste KØB + ***** (5/5), Irmaindtil onsdag 23. november
Set i 2019 og 20. Normalt lidt fastere end Vacqueyras og Neuf, En særdeles rimelig pris for denne ofte meget kostbare vin. 

Châteauneuf du Pape , Pierre Henri Morel... 179,-
***** (5/5), Irmaindtil onsdag 23. november
Set i 2020. Formentlig næppe bedre end Gigondas, men Châteauneuf er bedre kendt og derfor meget dyrere. Men stadig meget rimelig pris. 

Fenouillet, Faugères "Naturvin"... 89,-

2021 "Mosaïque" øko, bedste KØB + ***** (5/5), Irma eller coop.dk, indtil onsdag 23.november

Du kan vente en ekstrem mørk, men meget frugtig, mineralsk vin med solid fylde, ganske lille krydderi og mere frugt i eftersmagen. Vinen er lavet som naturvin, dvs. uden tilsat svovl og skal derfor nydes ung. Ikke smagt i 2021, desværre! 
      Jeg husker med glæde Fenouillet fra Faugères (en vingård i Rhone har samme navn. så pas på) i ældre årgange. Vingården er ganske lille -11 hektar- og ligger på sort skifer i Faugères, et af de fine Crus i Languedoc's bagland, faktisk stik nord for Montpellier. Domænet består af mange små parceller, hvor vinstokkene ofte gror på terrasser (foto). Vinen domineres af syrah (70%) suppleret med grenache og carignan.

      Den ejes i dag af familien Jeanjean, som synes at behandle den med den respekt, dette fine terroir fortjener. Vingården laver flere vine. En topvin er ikke for dyr, men de andre vine er tæt på. Vinen koster €13 i Frankrig, så 89 er en god pris. 

Causse "Autochtone", naturvin... 119,-

2021 "" øko, ***** (5/5), Irma eller coop.dk, indtil onsdag 23.november
100% cinsault fra 6.generation, hvor Brigitte Jeranjean leveer meget originale vine. Denne er som Fenouillet herover (og den latterligt billige Contraseña længere nede) også naturvin, dvs. øko og uden svovl. Ej smagt, desværre! Men med cinsault kan du vente en ekstremt frugtig, fyldig vin. Nydes ung.  

Cattin Alsace, kr/fl v 2: 74,50

2 fl: 149Riesling, Pinot Gris eller gewurztraminerøkologisk
Godt KØB + **** (4/5), Irma og Mad.Coop, indtil onsdag 16.november

Jeg kan vældig godt lide især riesling, som er ren, tør og sprød, med fine aroma med fine nuancer. Egentlig imponerer traminer også, med rig aroma, men en smule for meget sødme trækker ned. Også "gris" er god, men fandt  den lig vag, den ene gang jeg har smagt den i år (også lidt sødme her). Alle vinene er fra økologiske druer, lavet af det dynamiske familiehus Cattin frères. 

Pinot Gris Pfingstberg Alsace... 89,-

Grand Cru, Cattin, bedste KØB + **** (4/5), Irma og Mad.Coop, indtil onsdag 23.november
Cattin er mest kendt for Grand Cru Hatschbourg -der ligger i husets baghave. Pfingstberg en halv times kørsel mod nord er ny og nok ikke fra eget domæne. Men jeg tror på den, for huset leverer god vin. Formentlig halvtør  og fyldig -en vin til mere krydrede fiskeretter, måske bouillabaise? 

Spanien: anderledes, men flotte vine!


Neleman rød/hvid, kr/fl v 2: 49,50

2 fl: 99, rød tempranillo-monastréll, hvid chardonnay-moscatel, València, økologisk 
Godt KØB + **** (4/5), Irma og Mad.Coop, gælder indtil lørdag 12. november 
Hollænderen Derrick Neleman købte for nogle år siden et nedlagt kooperativ i Casas del Rey, en lille by i Utiel-Requena, som i dag er bolig for blot 30 borgere. Han har også en anden kælder i den sydlige del af València området og leverer en lang række vine  lavet på moderne vis. 
       En fyldig, men afrundet og brugervenlig rød, som ikke afskrækker. Kun smagt den hvide én gang, men en ganske frisk, aromatisk hvid.    

Contraseña, øko + zero Sulphur, kr/fl v 2: 39,50

2 fl: 79Bedste KØB + **** (4/5) Irma og Mad.Coop, indtil onsdag 23.november

En naturvin af økologiske monastréll druer (mourvèdre i Châteauneuf du Pape) fra egnen omkring Murcia og Jumilla lidt syd for Alicante. Her ligger Luzón med en hypermoderne kælder og en hygiejne så god, at denne vin kan tappes helt uden tilsat svovl.  

      Vinen er ung (2020 eller 2021) uden svovl tilsat, uden lagring i eg eller andet, der kan skjule frugten og er en fyldig vin fuld af sød frugt, som bakkes op af blød syre

      En ekstremt drikkelig vin til utrolig rimelig pris! Contraseña er spansk for "adgangskode". Måske et varsel om andre vine efter samme kode.

Finca Bacara "3015" monastrell, kr/fl v 2: 64,50

øko, 2 fl: 129bedste KØB + **** (4/5), Irma og Mad.Coop, indtil onsdag 16.november
En rigtig god Jumilla -ganske frugtig med lidt krydderi, middelfyldig, pænt lang, god balance -perfekt til en gryderet serveret kælderkold. 2020 får 90p/WineEnthusiast. 
      Bacara ligger i Jumilla mellem Murcia og Alicante. Vi er 900 meter over havet, men med varme dage og kølige nætter. Kælderen er ret lille, ganske ny og hypermoderne, baseret på eget domæne. 

Mancuso "Garnacha", Cariñena... 89,-

Godt KØB + ***** (5/5), Irma og Mad.Coop, indtil onsdag 23.november

Cariñena ligger over Ebro floden midt mellem Rioja og Katalonien. Et tørt, varmt område, som skal være fødested for druen garnacha (grenache i Rhone). Men vinene er markant billigere her, men vinmager Jorge Navascuès viser, at området i kvalitet ikke står tilbage for naboerne. Kender ikke årgang, men kan se, at 2018 har fået 92p/Parker. 

Losada "mencia", Bierzo kr/fl v 6: 66,50

2018 Spanien, 6 fl: 399, godt KØB + **** (4/5), Irma og Mad.Coop,, indtil onsdag 16.november

Druen mencia giver en vin så langt fra de tunge, solmættede (ofte lidt trættende) sværvægtere, Spanien er kendt for! Vinen kan ligne en Beaujolais med mere kød på -men der er lidt af den samme dansende frugt vinen på ganen...  Overdådig aroma, moden, men med mineraler, sød frugt og endog blomst -middel fylde, afrundet, lang, men med friskhed i den nydelige lille syre. Nydes nu -evt til tapas, kalveculotte o.l. Gerne kælderkold. 
        Druen trives i det relativt kølige Bierzo (vi er ikke langt fra Sct. Jacobs grav i Compostela i det våde, kølige Galicien). Losada er en glimrende privat vingård med gamle vinstokke og en ung, begavet vinmager -alt er perfekt. 

Pagos del Rey "409", Ribera del Duero... kr/fl v 3: 74,50

2 fl: 149, **** (4/5), Irma og Mad.Coop, indtil onsdag 23.november

Pagos del Rey er den fine afdeling i giganten Felix Solis, som formentlig er største leverandør af Ribera i dag. "409" er lagret præcis 409 dage i små egefade (som navnet antyder). En ganske potent vin med let præg af eg, men jeg tror på frugten bagved. Til solide retter. 

      Pålidelige Peñin giver 89p/100 til 2019, mens den helt unge Joven (samme 2019) får hele 93p, men af Decanter Awards, som ofte er gavmilde med deres karakter. Viser, at du skal tage ratings (også mine?) med et gran salt! 

Spier "A Million Trees", rød/hvid... kr/fl v. 6: 33,17

6 fl: 199Rød Pinotage, hvid chardonnay, Sydafrika, tappet i Danmark

Godt KØB + *** (3/5), Irma og Mad.Coop, indtil onsdag 16.november
Normalprisen (84,95) er "rabat-høj" (så der er plads til 50% rabat). Men 33 kr er næsten for billigt, selvom vinen har mistet lidt ved tapning herhjemme. Den hvide er ganske uskadelig og ok, den røde på Sydafrikas "nationaldrue" pinotage (pinot noir x cinsault) er meget frugtig og ren i en middelfyldig, afrundet stil. Nydes kælderkold. 

J. Lohr "Pure Paso", Paso Robles... 149,- 

2018 California, godt KØB + ***** (5/5), Irma og Mad.Coop, indtil onsdag 23.november

Årgang 2018 (formentlig) har fået 93p/WineEnthusiast. Et blend af cabernet og petite sirah (som er lidt mere rustik end syrah), som leverer en magtfuld, meget frugtig vin, som er fløjlsagtig og lang, præget af modne druer. Noget bedre end Lohr's ellers gode standardvine (100% Paso, dvs Paso Roble, ikke Ripasso!). 
      Til samme pris også Arrayo Vista chardonnay, fra særlig del af Monterey. Lidt bedre og mere frisk end den almindelige, men kun lige tilbudsprisen værd (4*/5). 

Italien: Stor vin og to sjældne!

Markis Mazzei har i over 100 år leveret stor vin i Chianti Classico og omegn, baseret på det smukke Castello Fonterutoli, ejet i næsten 600 år af familien Mazzei, siden 1435.  
      Ser Lapo var en lokal notar, som optræder i rigtig mange skrifter fra renæssancen -og iøvrigt også navnet på faderen til de to brødre, som leder vingården i dag. Vingården har 3 røde stjerner i Gambero Rosso efter mindst 30 3 glas-vine. 

Mazzei "Ser Lapo", Chianti Classico ... 99,-

2018 Riserva, Italien

Bedste KØB + ***** (5/5), Irma eller coop.dkindtionsdag 23.november

2018 var Ugens Bedste i Ekstrabladet, med 6*: 

"En fremragende repræsentant for de adstadige sangiovese-vine. Her er en fløjlsblød, dyb men juicy version, der altid... står fuldkommen drikkeklar uden at gå på kompromis med klasse, stil og umiskendelig toscansk smag. Prisen er uhørt for den slags vin, også på en hverdag.”                Jeg vil give den 2-3 år endnu og den kan gemmes i 10+ år. 2018 fik 93p/Spectator med ordene: 

      "Featuring black cherry, blueberry, mint, iron and Tuscan scrub flavors, this solid red is built for aging, with ripe fruit returning on the long finish. All the components are there—this just needs time. Best from 2024 through 2040".       

Mazzei "Mazzeo", Chianti Classico ... 99,-

2018, Bedste KØB ***** (5/5), Irma og coop.dkindtionsdag 23.november

Jeg har aldrig smagt denne Classico, men giver den uden tøven 5*. Den har mindre eg end Riserva -12 måneder- men fadene er franske og små. Vil nok vælge Riserva til samme pris.  

Fonterutoli "nr 10", Toscana ... 74,50

2 fl: 149, 2019, bedste KØB + **** (4/5), Irma og coop.dkindtionsdag 23.november
Mazzei's unikke toscaner på 90% merlot + 10% sangiovese med et år i små franske egefade. Jeg fandt 2017 og 2018 meget flot, men har ikke smagt 2019. Måske lidt ung, men vent en vin med overdådig frugt og fast, saftig smag. 

Mazzei "Tenuta Belguardo", Maremma ... 199,-

2016 Toscana, godt KØB + ***** (5/5), Irma og coop.dkindtionsdag 23.november
Fra Mazzei's 32 hektar i det lunere Maremma ikke langt fra Middelhavet (lidt syd for Bolgheri, kendt for bl.a. Sassicaia). Cabernet-Sauvignon (+ 15% Cab Franc) med lang tid i små barriques. God nu, måske bedre om 1-2 år, men ikke vin med langt liv. 
      En imponerende vin, som får 94p/Parker med ordene: "Terrific wine, both opulent and generous. The 2016 Maremma Belguardo adopts a playfully rich and contemporary style with plenty of southern Tuscan sunshine locked deep within the dark ripeness and softness of the fruit. This vintage, with its hot sunny days and cool nights, delivers precision and balance throughout." Amen!

      Siepi er en af Mazzei's topvine fra særlig mark i Classico (men solgt som Toscana). Prisen er før høj  (599, 5*).

Albarossa Piemonte, kr/fl v 6: 66,50

6 fl: 399Godt KØB + *** (3/5), Irma og Mad.Coop, indtil onsdag 23.november

Giordano ligger i Diano d'Alba lidt syd for Barolo og ejer vinmarker her (omend langt mere i Salento til bl.a. primitivo). Hans Barolo vinder ingen palmer, men denne albarossa er faktisk rigtig sjov! I 1938 skete der et ægteskab mellem barbera med (troede man) nebbiolo-druen fra Barolo. Men nebbiolo'en viste sig at være chatus, en lidet kendt drue fra Ardèche i Frankrig. Så albarossa gik i glemmebogen! 
      Men flere har opdaget, at druen kan levere flot vin, men der er 15 hektar med druen og blot 5 huse (Giordano, Banfi, Marenco, Carlò og Bonfante), der sælger vinen. 
     "Meget mørk, diskret, men fin aroma, kraftig, med mærkbar, men afrundet tannin". En flot vin, blødere end Barolo, men fastere end de vamle primitivo'er, som huset også tilbyder.  En spændende vin, som jeg vil servere kælderkold til en kraftig gryderet med indkogt rødvinssauce. 

Nero di Troia "la Mossa", Puglia, kr/fl v 2: 64,50

2 fl: 129, **** (4/5), Irma og Mad.Coop, gælder indtil onsdag 16.november

Et godt alternativ til Puglia's sødmefulde rip'amaroner på den lokale drue, Nero de Troia: Dyb farve, indbydende duft af modne bær, frugtig snarere end krydret, fyldig, silkeagtig og pænt lang. 

      Nero di Troia  minder os om Homers "Iliaden" (måske en myte snarere end fakta!): Belejringen af Troja (ca. 1000-1200 f.v.t.) sluttede med den trojanske hest (!). Bagefter nåede Diomedes med andre flygtninge fra Troja til Puglia og slog sig ned ved Ofanto floden med et par  souvenirs fra hjemlandet, bl.a. et par vinstokke. Her fandt druen Nero di Troia sit sande hjemland! 
      Nero di Troia blev som primitivo osv brugt til konsumvin, men nye kloner og lavere udbytte viser, at druen kan levere rigtig god vin. Denne er god og om muligt endnu mere drikbar end Aglianico, som Giordano også leverer en ganske blid udgave af.  

      Til samme pris Wine Urban Park, (endnu) en Ripasso-type fra det store Montresor vinhus i Veneto, som leverer middelvin til middelpris (6 fl. 299, 4*). Er sat til normalpris (119), som er hen i vejret -du kan få den for 80 i England, hvor vin normalt er dyr. 

Crémant og prosecco!


Cremant "Maison du Crémant", kr/fl v 2: 69,50 

2 fl. 139, Bourgogne Brut eller Brut rosé
Godt KØB + **** (4/5), Irma og Mad.Coop, indtil onsdag 16.november

Vent en tør, frisk og let aromatisk cremant med pæn længde og lige en lillebitte sødme til sidst, som afrunder vinenRosé har jeg ikke smagt, desværre. 
Der er mange navne -Maison de Crémant, Pierre Ponnelle (Coop), Bouchard Aïne, Charles de Fère (Føtex), Moingeon for Bourgogne -men fælles for dem er ejeren Boisset, som i mange år har været største firma i Bourgogne, kun "truet" af GCF. 

Villa Marcello Prosecco, Extra Dry, kr/fl v 2: 79,50

2 fl: 159, godt KØB + ***** (5/5), Irma og Mad.Coop, indtil onsdag 23.november

Denne smukt udstyrede prosecco kan meget vel være 5* i smag og topkøb! Vinen laves af Giovanni

Mazzei, som har skabt så fine vine på familien gamle ejendom i Chianti. Så jeg håber på mere af denne end anden prosecco (som grundlæggende er en simpel, men charmerende vin). Vinen fik 88p/Falstaff (i 2018). Vent en rimeligt tør spumante med intens aroma af æble og frugt, let, men meget sprød. 

      Villa Marcello er et af gammelt jagtslot nær Treviso fra sidst i 1600-tallet, som gennem 200 år har tilhørt familien Marcello, en vigtig familie i Venedig. 

      Alessandra Marcello er moder til Giovanni Mazzei, der nu laver vinen fra 26,5 hektar vin. Druerne er glera (85%) og pinot blanc. Vinen har 2.gæring på tank og lagrer sur lie 60 dage før tapning under tryk. 

Joseph Perrier "Cuvée Royale" brut...  199,-

Champagne, godt KØB + **** (4/5), Irma og Mad.Coop, indtil onsdag 23.november
En god Brut med indbydende aroma, let, ren og sprød, -afrundet af 8 g/l restsødme. 89p/Ekstrabladet, hvor Rydberg skriver"Grønne æbler i duft. Let, frisk champagne. Vellavet med en pæn mousse. Frugtig afslutning."  


Champagne Joseph Perrier "Vintage 2009"... 299,-

Godt KØB + ***** (5/5), Irma og Mad.Coop, indtil onsdag 23.november
Sidste år  var Joseph Perriers Vintage et topkøb, men ny højere pris (449) købelysten helt. Men nu er prisen igen meget attraktiv -en 13 år gammel Champagne i fineste form. Den ny 2009 Vintage er langt bedre køb end den uforskammet dyre Victoria (449). Historisk har Vintage været husets bedste Champagne fra ét særligt godt år. '09 ikke smagt, men får 5* af Rydberg: 
      ”Flot expressiv næse. Kompleks med dybde og personlighed. Oxidative sherrynoter, uden at det bliver for meget. Renhed i frugten og smæk. Flot champagne til prisen.”

     Irma tilbyder også Perrier Rosé og Blanc de Blancs (279, 5*). 

 
Joseph Perrier er ikke i familie med den let brusende Perrier vand, og slægtskabet er usikkert med navnefællerne Laurent-Perrier og Perrier-Jouet. Joseph er ofte lige så god i en indbydende, let stil ikke ulig Pol Roger eller netop Perrier-Jouet.

Foto: Huset ligger i Chalons ved floden Marne og er grundlagt 1825. I årrække var det ejet af storebror Laurent-Perrier. I dag ejes huset af Alain Thiénot, også ejer af Canard-Duchêne (som importeres af søsteren Coop) og et par firmaer i Bordeaux. Joseph Perrier sælges ofte som "Cuvée Royale" til minde om en af kunderne, dronning Victoria! 

Burmester 10 years old tawny Port... 129,-

**** (4/5), Irma og Mad.Coop, indtil onsdag 16.november

Jeg vil egentlig lige så gerne drikke Coop-gruppens Pocas eller Barros -eller Rozès, som du kan få til 99 i Brugsen (endda i smart paprør).  En god 10-årig tawny, meget frugtig, nødder, mere figen end læder, sød, men med et twist i slutningen. Men ikke bedste køb.