Søg i 1200 opslag:

15/01/2024

Discount: 10 årig kirsebærbrændevin er bedste tilbud!

En lidt trist uge for discount kæderne, som dog oplives af noget så unikt som en ægte Kirschwasser -brændevin på kirsebær, som er lagret 10 år -og fås til blot 119 kr for 70cl.

Den er fra Lidl, mens Coop365 har charmerende vin fra det lille Moldova, en rød pinot (ok, ikke mere) og en god riesling, For Me & For You (39).  

    Der er i denne uge ikke registreret godt vintilbud fra Rema1000.

Bedste KØB: For You and for Me Moldova rød/hvid 
Godt KØB: Altes Schwarzwälder Kirschwasser 40% - Ripasso "Rocca Alata" - U by Undurraga rød/hvid 

Altes Schwarzwälder Kirschwasser 40%... 119,- 

Godt KØB + **** (3/5), Lidl, indtil søndag-lørdag 14-20/1 (70cl=

For 20-25 år siden var de klare frugtbrændevine meget populære -eau de vie poire william, kirsch osv. Men i dag ses de sjældent, og det er en skam. Men genopfrisk bekendtskabet med denne fra Bimmerle, en vingård i det sydlige Baden -ved Schwarzwald skovene. Saften af kirsebær destilleres og lagres siden 10 år i glas, stål o.l. En oplevelse -og et fund til prisen! 



For You and for Me, Moldova rød/hvid... 39,-

Pinot Noir eller Chardonnay (tappet i Danmark)
Bedste KØB + *** (3/5), Coop365, indtil onsdag 17/1 (tappet i Danmark)

Vinene er fra Moldova, dvs. i fredstid blot en times kørsel fra vingården Shabo i Ukraine. Vinene fra Moldova har (haft) fint gammelt ry. Vinene er tappet i Danmark og burde være helt ok, ikke mindst den hvide. Den røde pinot noir får 3* af Rydberg i Ekstrabladet: "Simpel frugtig pinot noir med sødmefuld rød frugt og krydderier. Kort i smagen med en let tørhed". 

Ripasso "Rocca Alata"... 55,-

Godt KØB + *** (3/5), Netto, indtil fredag 19/1

Rocca Alata er et mærke fra kooperativet i Soave, som leverer vinen. Dvs. en middelfyldig vin med nydelig bærfrugt, lidt krydderi og til alt held beskeden sødme (6 g/l). Men ikke mindeværdig.  
    Til samme pris Martenot Chardonnay "oak" (55, 2*). Ikke vil med eg i hvidvin, slet ikke en simpel vin som denne. Og jeg vil slet ikke betale ekstra for vinen! 

U by Undurraga rød/hvid... 35,- 

Godt KØB + *** (3/5), Netto, indtil fredag 19/1

Jeg er stor fan af Undurraga's "TH" (Terroir) vine, som hører til toppen af Chile. Men denne vin er en basisvin fra Chile, dvs. måske ikke bedre end Montgras eller Carolina, jeg købte (til gløgg!) til pænt under 30 før jul. Den røde er blend af cabernet, malbec mv, den hvide ikke set. Jeg vover alligevel at give 3*, måske for meget?