Vin&Co er et 60 siders vinmagasin, som er værd at læse. Du bliver underholdt, og selv en garvet VINKENDER kan lære nyt. I det aktuelle nummer om bobler, mad til grill, øl og meget andet.
Og så udkommer det 4 gange om året. Og så er det tilmed ganske gratis -i din lokale Brugsen.
Bobler er tema i sommerens nummer, der ligger i din lokale Brugsen eller Kvickly, og vi kommer omkring især Crémant og Cava -også med information, som var lidt ny for din nærværende VINKENDER (i forårets nummer var tema vine fra Tyskland og Østrig, også særdeles læsværdigt -jeg fik et tip til min sommerferie). Så du kommer en tur til Barcelona, Cavaens hjemby, og til Alsace og Bordeaux (med crémant).
Vin&Co kan læses af enhver, der holder af vin. Det vil pirre din nysgerrighed og måske få dig til at smage bedre på din vin -modsat dem, der stadig drikker vinen uden at smage på den!
Bag det hele står Coop, og det fornemmes i udvalget af vine, hvor du leder forgæves efter så meget som én dråbe fra f.eks. Sallings kæder (Coop's crémant Bordeaux er fra GCF, som også leverer Calvet og Lichone til Salling og Bresson til Meny!).
Men du får faktisk reel viden på en spændende og sjov måde, som gør Vin&Co til et perfekt supplement til f.eks. Rydberg's fremragende VINGUIDE.
En tak skal gå til de begavede skribenter, som Coop har hyret -som Rasmus Palsgaard (vin, quiz mv), Thomas Ilkjær (Vinskolen), Nana Wad (alt muligt) samt Ole Knudsen (drinks) og Christian Andersen (øl).
Der er artikler om rosé, om kartofler, om tømmermænd, øl og spritz. Den altid geniale Anders Halskov har en spalte, denne gang om at få os til at grille andre grønsager end kartofler. Endelig en spændende artikel om chardonnay med og uden eg.
Jeg frygtede, at Coop ville lukke Vin&Co i deres iver efter at spare penge, så Brugsen kan overleve. Det er ikke sket endnu. Der er faktisk en del at glæde sig over selv i 2025!